Pear 工作场所解决方案办公室 - 丹佛

星期日, 18 12月 2016
(0 得票数)

McPherson建筑事务所设计了位于科罗拉多州丹佛的工作场所规划和家具供应商Pear Workplace Solutions的新办公室。

基本信息
设计公司:
McPherson Architecture
客户:
Pear Workplace Solutions
空间尺寸:
500平方米
年份:
2016
地点:
美国,科罗拉多州,丹佛
行业:
家具

Pear talks to potential customers about furniture– how it can foster employee engagement, collaboration and innovation–but that wasn’t demonstrated in their own space. So, the architect invited senior management and all the Pear designers to be part of the design team, of which he became facilitator. The first task was to give them a fresh perspective about the space and see its potential. He drew two simple diagrams– before and after–which showed space usage and circulation. The “after” diagram was quickly dubbed the “road map” by the CEO, and it guided the design team in their efforts.

The “road map” moved the circulation to the exterior window wall and captured the city view. A large design studio and eleven collaboration spaces provide unique opportunities to exchange ideas. The space allows Pear to tell potential customers how they work and collaborate. It also tells how employee engagement and collaboration can lead to innovation.

The cost effectiveness of the space isn’t dependent on materials, it is the result of shaping space and using circulation as a dynamic design concept. The remodel was not about putting things into the space, but about creating spaciousness by subtracting.

{gallery}small/pear-workplace-solutions-offices-denver{/gallery}

287 次数